Ontdek de nieuwe Blizzard Alight ski serie voor vrouwen

Een lichtgewicht met draai vriendelijkheid en prestaties in elke categorie

De nieuwe Blizzard Alight collectie is de perfecte collectie voor vrouwen. De Alight ski’s staan namelijk bekend om hun soepele overgangen en het moeiteloos maken van bochten. De dames Alight ski’s vallen binnen het W2W concept, producten bedacht voor én door dames. Women to Women is een wereldwijd Blizzard / Tecnica initiatief met de missie om specifieke en authentieke vrouwenproducten te ontwerpen die toegewijde en gepassioneerde skiesters, ongeacht hun vaardigheden, naar een nieuw niveau van vertrouwen en vrijheid brengen. Bovendien bestaat de Alight serie uit lichte ski's specifiek afgestemd op de combinatie van ergonomie en performance die test skiesters veelvoudig hebben geperfectioneerd.

De nieuwe Alight serie is meer op de piste gericht en is dus smaller onder de voet. De Alight collectie combineert de specifieke lichtgewicht constructies van vrouwen met nieuwe mallen door te focussen op lichtheid, speelsheid en prestaties. Deze nieuwe mallen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen. De binding is meer naar voren geplaatst waardoor de ski nog makkelijker bestuurbaar is. De nieuwe mallen focussen namelijk op het evenwichtspunt van vrouwelijke skiesters waardoor er een betere ervaring in de sneeuw ontstaat.

Stabiliteit, precisie, behendigheid en controle zijn vanzelfsprekend in deze serie en de veelzijdigheid van de Alight ski’s zijn dan ook ongeëvenaard.

De Alight serie heeft een divers aanbod aan ski’s voor alle skiesters, ongeacht hun vaardigheden, elk gericht op het creëren van een unieke ervaring op de piste. Van de gewone Alight 7.7 en 7.2 tot de sportieve Alight Pro. De Alight 7.7 en 7.2 zijn soepel en vergevingsgezind. De getallen staan voor de breedte gemeten onder de voet. De 7.7 is breder en dus stabieler. De 7.2 is smaller en draait dus makkelijker. Voor deze ski hoef je geen technische skiester te zijn. De Alight Pro is daarentegen voor de technische skiester die een top performance ski zoekt. De Alight Pro heeft namelijk in de houtkern een dubbele Titanal® laag wat deze ski extra sportief en stabiel maakt.

Voor een plezierige ride, de hele dag lang, op ijzige pistes in de ochtend of in de sporen van andere skiërs in de middag, de Alight serie biedt op elk terrein de perfecte combinatie tussen lichtgewicht en performance.