De Blizzard all-mountain / freeride collectie van W1920

Blizzard FreeRide ski's : Brahma, Bonafide en Black Pearl. Kicken in de diepsneeuw en op de pistes

‘S Werelds best verkopende en bekroonde freeride ski’s keren terug en zijn klaar om het winterseizoen van 2019-2020 te verpletteren. Atleten en testers zijn dol op deze ski’s, met de legendarische Carbon Flipcore en twee Titanal platen, overtreffen ze namelijk andere all-mountain ski’s die geschikt zijn in verschillende omstandigheden, van poedersneeuw tot de groomers. De ski’s in de Brahma en Bonafide serie voor mannen en de Black Pearl serie voor vrouwen beschikken over features die de rides aangenamer en toegankelijker maken.

Alle ski’s in de all-mountain / freeride heren collectie beschikken over de Carbon Flipcore (D.R.T). De D.R.T. heeft onder de binding een Titanal® plaat die naar de tip en tail van de ski in een punt uitloopt. Door deze vorm is de krachtoverbrenging onder de binding stevig en direct, terwijl er minder torsieweerstand wordt opgebouwd in de tip en de tail. Deze technologie zorgt ervoor dat de freeride ski makkelijk bestuurbaar is in de losse sneeuw, maar tegelijkertijd ook krachtig genoeg op de harde, moeilijkere sneeuw.

De dames ski’s uit de Black Pearl collectie vallen binnen het W2W concept. Women to women is een wereldwijd Blizzard / Tecnica initiatief met de missie om specifieke en authentieke vrouwenproducten te ontwerpen die toegewijde en gepassioneerde skiesters, ongeacht hun vaardigheden, naar een nieuw niveau van vertrouwen en vrijheid brengen. Deze collectie beschikt over de Carbon Flipcore W.S.D (Women Specific Design) techniek. W.S.D. biedt de perfecte combinatie tussen lichtgewicht en prestaties.

Met de Bonafide, Brahma en Black Pearl sta je als freerider zelfverzekerder op de piste. Niet alleen door de handige Carbon Flipcore technologie, maar óók door het unieke design.