Bepaal zelf waar en wanneer je gaat skiën

Nieuw van Blizzard: TrueBlend Woodcore

Wat drijft jou om dag na dag te blijven skiën? Ongeacht de sneeuwcondities en weersomstandigheden? Toch ben je hier, skischoenen dicht, ingeklikt in je bindingen en op naar de skilift. Het weer verandert snel, evenals de sneeuw. Als skiproducenten en fanatieke skiërs kennen we dit. Hoe is het ons gelukt om de bestverkopende ski's ter wereld beter te maken? We zijn op komen dagen. We zijn trouw aan ons proces gebleven en we hebben ons pad gevolgd. Voor het nieuwe winterseizoen zijn alle all-mountain freeride ski's opnieuw ontworpen en voorzien van de TrueBlend Woodcore. Met TrueBlend Woodcore bepalen de omstandigheden niet waar en wanneer je gaat skiën, jij bepaalt dit.

De TrueBlend Woodcore is gemaakt van een mix van twee verschillende houtsoorten. De hardhouten delen zijn in de houten kern geïntegreerd. Door de lengte en het aantal aan te passen, kan de flex van de ski zeer nauwkeurig gecontroleerd worden. Een hardere flex in het midden, waar je meer stevigheid nodig hebt, en een zachtere flex in de tip en tail voor meer vergevingsgezindheid en een eenvoudigere vrijlating van kracht.

Op je beste dagen geven de Blizzard all-mountain freeride ski's je vleugels. Op elke andere dag zullen ze een betrouwbare, solide skipartner zijn, zelfs in de slechtste omstandigheden. We weten allemaal dat je niet elke dag perfecte sneeuw hebt. Perfecte sneeuw is ook niet het streven, skiën is het streven.

Onze ALL CONDITIONS collectie omvat perfecte ski's voor alle mogelijke condities.