#LiveTheMoment

Nieuwe Zero G collectie van Blizzard

De simpele waarheid ligt in wat we doen en voor wie we dat doen. Ontdekkingen worden gedaan wanneer je buiten de gebaande paden gaat. De gloednieuwe Zero G collectie verlegt de grenzen van wat een lichtgewicht ski kan doen. Uniek gebruik van carbon en andere lichtgewicht materialen, in combinatie met geavanceerde technologie├źn, maakt het mogelijk om trouw te blijven aan de beloftes van Blizzard en een downhill performance zonder compromissen te garanderen.

Zero G skicollectie
De ski's in de nieuwe Zero G collectie laten je zo snel gaan als je zelf wilt, of je nu naar boven of naar beneden gaat. Je hoeft niet langer stabiliteit op te offeren op de weg naar beneden, om bergop een lichtere ski te hebben. Dankzij de opnieuw ontworpen Carbon Drive 2.0 technologie bieden de Zero G ski's downhill nog meer stabiliteit en vertrouwen, terwijl ze ook nog eens ontzettend lichtgewicht zijn. 'Keep up on the down with Blizzard Zero G'.

Je Zero G ski's maak je compleet met een paar Zero G skischoenen van Tecnica. De schoenen in deze collectie zorgen voor een uitstekende downhill performance dankzij vier buckles, een overlap shell constrcutie, een nauwkeurige en anatomische pasvorm en een progressieve en soepele flex.

In de Benelux zijn Alex Hooftman, Dirk Schampaert en Jelle Staleman de ambassadeurs voor Zero G. Op onze websites en social media kanalen zullen we je op de hoogte houden van hun belevenissen met de Zero G ski's en skischoenen.