Zelfverzekerd in de sneeuw

Blizzard Alight 7.2 Ti

Ski je graag aan de voorkant van de berg en ben je op zoek naar een ski die zijdezacht en soepel door de sneeuw gaat? Ga dan voor de Alight 7.2 Ti van Blizzard! Voor de damescollectie heeft Blizzard zich laten adviseren door sportieve vrouwen. Hun kennis en advies heeft het merk niet alleen in staat gesteld om producten te maken die vrouwelijke skiërs altijd wilden hebben, maar het heeft hen ook tot referentiepunt gemaakt voor de community van gepassioneerde vrouwelijke skiërs.

Afgelopen seizoen heeft de Alight collectie van Blizzard veel lof vanuit de markt ontvangen. In het nieuwe winterseizoen maakt de Alight 7.2 Ti haar debuut, waarmee de damescollectie nog verder wordt uitgebreid.

Deze ski, voorzien van een Woman Specific Design, biedt de perfecte mix tussen een laag gewicht, speelsheid en performance. De innovatieve, lichtgewicht houten kern reduceert het gewicht met 10 tot 12 procent en zorgt voor een verbeterde performance. Lichtgewicht fiberglass zorgt, in combinatie met carbon en titanium, voor stabiliteit, torsiestijfheid en rebound. Het kortere rocker profiel resulteert in meer contact tussen de ski en de sneeuw, wat weer zorgt voor stabiliteit, precisie en controle.